Industriële reiniging

Bij intensief gebruik van productiehallen, montageruimtes en werkruimtes is een professionele en industriële reiniging noodzakelijk om het werkcomfort en de veiligheid te garanderen. Wij van KTS Cleaning adviseren en informeren je graag over alle mogelijkheden voor een dagelijkse en periodieke reiniging.

Bâtiments industriels

Le nettoyage des bâtiments industriels fait également partie de nos missions. KTS Cleaning garantit que l'espace est à nouveau parfaitement disponible pour vos nouvelles activités.

Nous démontons, entre autres, des lignes de production complètes, des chaudières , des machines jetées, des presses à imprimer, des conduits de ventilation, etc ... Un plan de sécurité et de santé décent garantit un environnement de travail sûr.

La communication et le travail ciblé sont très importants pour nous, nous ne craignons pas de grandes tâches de nettoyage. Nous avons l'éthique de travail requise pour réussir des tâches difficiles.

 

Démantèlement en espace clos

Lorsque les découpage au chalumeau ou le meulage ne sont pas possibles, les options possibles sont discutées. Nous disposons d'outils ATEX adaptés.

Schoonmaak bedrijven

Een nette werkplaats is een aangename werkplaats. Omdat de hygiëne in jouw bedrijf onberispelijk moet zijn, bieden wij een vakkundige reiniging van de productiehallen en montageruimtes aan. We plannen vooraf wanneer we langskomen, houden ons aan deze planning, en garanderen de kwaliteit en veiligheid tijdens het werk. Bovendien zijn onze schoonmaakexperts flexibel en passen ze hun werkschema aan zodat jouw bedrijfsschema niet in het gedrang komt.

Industriële reiniging productielijnen

Om een goede werking en een zo hoog mogelijk rendement te garanderen, is een reiniging van de technische installaties en machinepark in je bedrijf noodzakelijk. KTS Cleaning is jouw partner voor de reiniging van jouw machines zonder dat je moet inboeten aan kostbare productietijd. Niet alleen verlengen we met een kwalitatieve reiniging en onderhoud de levensduur van je installaties, ook de productietijd wordt verbeterd.

Industriële keukens

Grootkeukens zijn vatbaar voor allerlei besmettingen door etensresten, vetaanslag, afval en andere bacteriehaarden. Om die reden gebeurt het dat een keuken gesloten wordt door de voedselinspectie omdat niet aan de strikte normen wordt voldaan. Bovendien is het de nachtmerrie van elke keukenverantwoordelijke om met een geval van voedselvergiftiging geconfronteerd te worden.

KTS Cleaning zorgt voor een grondige reiniging en ontsmetting van dampkappen, keukenvloeren, fornuizen, koelcellen en keukentoestellen. Dit allemaal volgens de HACCP-norm (Hazard Analysis Critical Control Point).

Besoin d'aide urgente ou
souhaitez-vous un devis?

Appelez-nous au +32 (0)471 70 80 90 ou contactez-nous via le formulaire.