Agro&industrie

Bij intensief gebruik van stallenproductiehallen en werkruimtes is een professionele en industriële reiniging noodzakelijk om het werkcomfort en de veiligheid te garanderen. Wij van KTS Cleaning adviseren en informeren je graag over alle mogelijkheden voor een éénmalige of periodieke reiniging.

Agrarische reiniging

Stalreiniging is een belangrijk onderdeel binnen de agrarische sector, aan hygiëne wordt steeds meer aandacht besteed. Het kwalitatief en consequent reinigen van stallen draagt bij aan de gezondheidsstatus van dieren. Een goede gezondheid betekent betere productieresultaten en dus meer opbrengsten.

Ons professioneel team komt langs wanneer het jou past, gaat aan de slag met eigen kwaliteitsmateriaal en producten, en zorgt er binnen de afgesproken tijd voor dat jij onbezorgd verder kan werken.

Binnenontmanteling

Verhuist je bedrijf of wil je jouw fabriek ontmantelen of opruimen? Onze experten zorgen voor de sloopwerken en de ontmanteling van onder andere complete productielijnen, stoomketels, afgedankte machines, drukpersen, ventilatiekokers ... We nemen je de zorgen voor jouw schoonmaak volledig uit handen.

Is snijbranden of slijpen niet mogelijk, dan overlopen we samen de opties. We werken met de grootste zorg én volgens een fatsoenlijk veiligheids- en gezondheidsplan, zo kan jij jouw productielijn opnieuw opbouwen.

Industriële reiniging productielijnen

Om een goede werking en een zo hoog mogelijk rendement te garanderen, is een reiniging van de technische installaties en machinepark in je bedrijf noodzakelijk. KTS Cleaning is jouw partner voor de reiniging van jouw machines zonder dat je moet inboeten aan kostbare productietijd. Niet alleen verlengen we met een kwalitatieve reiniging en onderhoud de levensduur van je installaties, ook de productietijd wordt verbeterd.

Dringend hulp
of offerte nodig?

Bel ons op het nummer +32 (0)471 70 80 90 of neem contact met ons op via het formulier.