Industriële reiniging

Bij intensief gebruik van productiehallen, montageruimtes en werkruimtes is een professionele en industriële reiniging noodzakelijk om het werkcomfort en de veiligheid te garanderen. Wij van KTS Cleaning adviseren en informeren je graag over alle mogelijkheden voor een dagelijkse en periodieke reiniging.

Reiniging gebouwen

Wil je jouw ruimte reinigen en opnieuw beschikbaar maken voor nieuwe activiteiten? Of zoek je iemand die je kan helpen bij het schoonmaken van parkings, gevels, fabriekshallen of vloeren? Wij helpen je graag bij de industriële reiniging van je gebouw.

Ons professioneel team komt langs wanneer het jou past, gaat aan de slag met eigen kwaliteitsmateriaal en producten, en zorgt er binnen de afgesproken tijd voor dat jij onbezorgd verder kan werken.

Binnenontmanteling

Verhuist je bedrijf of wil je jouw fabriek ontmantelen of opruimen? Onze experten zorgen voor de sloopwerken en de ontmanteling van onder andere complete productielijnen, stoomketels, afgedankte machines, drukpersen, ventilatiekokers ... We nemen je de zorgen voor jouw schoonmaak volledig uit handen.

Is snijbranden of slijpen niet mogelijk, dan overlopen we samen de opties. We werken met de grootste zorg én volgens een fatsoenlijk veiligheids- en gezondheidsplan, zo kan jij jouw productielijn opnieuw opbouwen.

Schoonmaak bedrijven

Een nette werkplaats is een aangename werkplaats. Omdat de hygiëne in jouw bedrijf onberispelijk moet zijn, bieden wij een vakkundige reiniging van de productiehallen en montageruimtes aan. We plannen vooraf wanneer we langskomen, houden ons aan deze planning, en garanderen de kwaliteit en veiligheid tijdens het werk. Bovendien zijn onze schoonmaakexperts flexibel en passen ze hun werkschema aan zodat jouw bedrijfsschema niet in het gedrang komt.

Industriële reiniging productielijnen

Om een goede werking en een zo hoog mogelijk rendement te garanderen, is een reiniging van de technische installaties en machinepark in je bedrijf noodzakelijk. KTS Cleaning is jouw partner voor de reiniging van jouw machines zonder dat je moet inboeten aan kostbare productietijd. Niet alleen verlengen we met een kwalitatieve reiniging en onderhoud de levensduur van je installaties, ook de productietijd wordt verbeterd.

Industriële keukens

Grootkeukens zijn vatbaar voor allerlei besmettingen door etensresten, vetaanslag, afval en andere bacteriehaarden. Om die reden gebeurt het dat een keuken gesloten wordt door de voedselinspectie omdat niet aan de strikte normen wordt voldaan. Bovendien is het de nachtmerrie van elke keukenverantwoordelijke om met een geval van voedselvergiftiging geconfronteerd te worden.

KTS Cleaning zorgt voor een grondige reiniging en ontsmetting van dampkappen, keukenvloeren, fornuizen, koelcellen en keukentoestellen. Dit allemaal volgens de HACCP-norm (Hazard Analysis Critical Control Point).

Dringend hulp
of offerte nodig?

Bel ons op het nummer +32 (0)471 70 80 90 of neem contact met ons op via het formulier.