Gespecialiseerde schoonmaak

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om gespecialiseerde technieken om alles terug in zijn oorspronkelijke staat te brengen. Na een overstroming, brand of andere calamiteit kan je op ons rekenen voor een vlotte service! Door onze aanwezigheid in diverse regio's raken we telkens snel ter plaatse.Ook de schoonmaak van industriële keukens en het reinigen van regenwaterpunten kan je bij ons terecht.

 

Crime scene cleaning

Het opruimen en ontsmetten van een plaats delict vraagt een doorgedreven specialisatie om dit op een veilige en efficiënte manier te doen. KTS Cleaning is één van de weinige reinigingsdiensten die hiervoor is gekwalificeerd.

Naast het schoonmaken van crime scenes staan we ook in voor de decontaminatie van voertuigen en het opschonen van gevangeniscellen, en kraak- en drugspanden.

Ongediertebestrijding

Plaagdieren komen in alle maten en soorten. Allemaal zorgen ze voor overlast en de verspreiding van ziekten en virussen. Heb je sporen vastgesteld die wijzen op de aanwezigheid van ongedierte, neem dan onmiddellijk contact met ons op, zodat een plaag kan worden vermeden. Zeker als houder van een horeca-zaak kan je maar beter geen risico's nemen!

Opruiming en ontmanteling

Het opruimen en ontmantelen van oude machines uit industriële gebouwen vergt behoorlijk wat organisatie en inzicht om dit op een veilige en efficiënte manier tot een einde te brengen. Wij beheersen speciale snij- en lastechnieken die zich perfect lenen voor dit soort klussen.

Dringend hulp
of offerte nodig?

Bel ons op het nummer +32 (0)471 70 80 90 of neem contact met ons op via het formulier.