Crime scene cleaning

Het opruimen en ontsmetten van een plaats delict vraagt een doorgedreven specialisatie om dit op een veilige en efficiënte manier te doen. KTS Cleaning is één van de weinige reinigingsdiensten die hiervoor is gekwalificeerd.

Naast het schoonmaken van crime scenes staan we ook in voor de decontaminatie van voertuigen en het opschonen van gevangeniscellen, en kraak- en drugspanden.

Gespecialiseerde schoonmaak

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om gespecialiseerde technieken om alles terug in zijn oorspronkelijke staat te brengen. Na een overstroming, brand of andere noodsituatie kan je op ons rekenen voor een vlotte service. Door onze aanwezigheid in diverse regio's raken we telkens snel ter plaatse. Ook voor de schoonmaak van industriële keukens.

 

Industriële reiniging

Het opruimen en ontmantelen van oude machines uit industriële gebouwen vergt behoorlijk wat organisatie en inzicht om dit op een veilige en efficiënte manier te realiseren. Reken op onze schoonmaakexperts, zij beheersen speciale snij- en lastechnieken die zich perfect lenen voor dit soort klussen.

Dringend hulp
of offerte nodig?

Bel ons op het nummer +32 (0)471 70 80 90 of neem contact met ons op via het formulier.