Gespecialiseerde schoonmaak

Van het eenmalig reinigen van een zwaar vervuilde woning of na een onopgemerkt overlijden tot het ontruimen van inboedel of een periodieke stal- en industriële reiniging... onze ervaren teams voeren zowel specialistische opdrachten als grootschalige projecten uit. Professioneel en persoonlijk, reken op een vlekkeloos resultaat.

Zwaar vervuilde woning

Bij een zwaar verontreinigde woning gaat het om situaties waarbij de woning onbewoonbaar is zonder dat er eerst maatregelen worden genomen. Vaak gaat dit gepaard met geurhinder, schimmelvorming, vochtplekken en uitwerpselen van ongedierte. Niet alleen is een zwaar vervuilde woning een aanslag op de gezondheid, het brengt ook risico’s zoals brandgevaar met zich mee.

Als professionele reinigingsdienst zorgen wij ervoor dat de woning binnen korte tijd opnieuw een gezonde leefomgeving wordt.

Onopgemerkt overlijden

Iemand verliezen die je nauw aan het hart ligt, is op zich al een ingrijpende gebeurtenis. Wanneer de overleden persoon pas dagen na het overlijden wordt aangetroffen, is het noodzakelijk om een beroep te doen op een gespecialiseerde schoonmaakdienst. Niet alleen om psychologische redenen, maar in eerste instantie voor een deskundige reiniging van het pand. Slechts enkele minuten na het overlijden zet het ontbindingsproces in. Hierbij komen gassen vrij die een indringende geur kunnen achterlaten in de ruimte. In bepaalde gevallen is er ook sprake van contaminatie met lijkvocht..

Deze ingrepen vragen om een gespecialiseerde aanpak om gezondheidsrisico’s uit te sluiten, en ervoor te zorgen dat er geen sporen van het overlijden achterblijven.

Stalreiniging

Een besmetting kan altijd voorkomen, hoe proper de stal ook is. Bacteriën, virussen, schimmels en parasieten kunnen je bestand ernstig aantasten als ze vrij spel krijgen. Niet alleen hebben dergelijke omstandigheden een diepe impact op de gezondheid van de dieren, maar ook op de kwaliteit van je producten.

KTS Cleaning is een schoonmaakfirma met expertise in het reinigen van varkensstallen en pluimveestallen. Wij zorgen voor een grondige reiniging en desinfectering van de stallen, en dit volgens de geldende normen van het FAVV. Ook het reinigen van kennels en kooien behoort tot onze service.

Industriële reiniging

Bijna nergens ligt de lat zo hoog als in de industrie. Niet alleen op vlak van veiligheid, ook de efficiency en hygiëne moeten uitstekend zijn. Daarom bieden wij voor elke industrie een ruim gamma aan reinigingsoplossingen aan die de dagelijkse flow niet verstoren. Zowel voor de lichte als de zware industrie, onze schoonmaakexperten beschikken over de nodige middelen om elke opdracht op een veilige manier uit te voeren.

Vertrouw op KTS Cleaning om je industriële reiniging op een efficiënte, vlotte en correcte manier af te handelen. Onze schoonmakers zijn flexibel en passen hun werkschema aan het productieproces van jouw bedrijf aan. Zo start jouw werkdag in een schoon en veilig bedrijf.

Inboedel leegmaken

Je bedrijf verhuist naar een nieuwe locatie, je appartement wordt verhuurd of je overleden familielid laat een woning boordevol spulletjes na ... in om het even welke situatie, een inboedel leegmaken is niet altijd even evident. Het is een heel karwei waarvoor je misschien geen tijd hebt of door omstandigheden niet zelf kan uitvoeren.

KTS Cleaning heeft een ruime ervaring in diverse soorten opruimingen, leegmaken of schoonmaken van particuliere woningen of kantoren. Bespaar tijd én geld en laat je helpen bij het opruimen van jouw inboedel.

Dringend hulp
of offerte nodig?

Bel ons op het nummer +32 (0)471 70 80 90 of neem contact met ons op via het formulier.