Schoonmaak na schade

Kan je na een branschade, waterschade of huurschade de reiniging van je woning of kantoor niet zelf uitvoeren? Onze gespecialiseerde schoonmaakspecialisten herstellen elk pand in originele staat en maken het opnieuw leefbaar. Bovendien zorgen ze ervoor dat ook de verontreinigde stoffen worden geneutraliseerd zodat ook latere gevolgen van de schade uitblijven.

Brandschade

Vuurschade uit zich in uiteenlopende vormen. Het meest voor de hand liggend is de schade aan het gebouw en aan het meubilair. Daarnaast heb je ook nog roetdeeltjes die zich overal hebben verspreid en aangehecht, en de onaangename geur.

Bij brand- of vuurschade gaan we eerst na met welk type brand de ruimte of het gebouw te maken heeft gehad. Op basis van die analyse maken we een prijsofferte, na goedkeuring van de verzekeringsmaatschappij gaan we onmiddellijk aan de slag. Naast het reinigen en decontamineren, herschilderen we ook muren en plafonds.

Waterschade

Een ondergelopen kelder, woonruimte of kantoor na een overstroming? Een waterlek bij jou of je buur? Of plots last van extreme regenval? Water kan een enorme ravage aanrichten. Het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk te handelen. Hoe langer water aanwezig blijft, hoe meer schade het aanricht aan muren, meubilair en toestellen.

KTS Cleaning beschikt over verschillende ploegen verspreid over uiteenlopende regio’s en kan daarom - na akkoord van de verzekeringsmaatschappij - elke oproep snel behandelen.

Huurschade

Liet jouw huurder je pand in erbarmelijke omstandigheden achter? Om je woning of appartement opnieuw te kunnen verhuren, moet alle rommel, schimmel, nicotinevervuiling of andere huurschade aangepakt worden. Geen werk voor een gewone poetsdienst, wel voor de schoonmaakexperts van KTS Cleaning. Zij zorgen voor het ontruimen, ontgeuren en ontsmetten van de volledige woning en verwijderen alle afval. Zo krijg jij binnen de kortste keren opnieuw een verhuur- of verkoopklaar pand.

Dringend hulp
of offerte nodig?

Bel ons op het nummer +32 (0)471 70 80 90 of neem contact met ons op via het formulier.