kts cleaning logo

Industriële reiniging

Bij intensief gebruik van productiehallen en werkruimtes is een professionele en industriële reiniging noodzakelijk om het werkcomfort en de veiligheid te garanderen. Wij adviseren en informeren je graag over alle mogelijkheden voor een éénmalige of periodieke reiniging.

Industriële reiniging productielijnen

Om een goede werking en een zo hoog mogelijk rendement te garanderen, is een reiniging van de technische installaties en machinepark in je bedrijf noodzakelijk. KTS Cleaning is jouw partner voor de reiniging van jouw machines zonder dat je moet inboeten aan kostbare productietijd. Niet alleen verlengen we met een kwalitatieve reiniging en onderhoud de levensduur van je installaties, ook de productietijd wordt verbeterd.

Binnenontmanteling

Verhuist je bedrijf of wil je jouw fabriek ontmantelen of opruimen? Onze experten zorgen voor de sloopwerken en de ontmanteling van onder andere complete productielijnen, stoomketels, afgedankte machines, drukpersen, ventilatiekokers … We nemen je de zorgen voor jouw schoonmaak volledig uit handen.

Is snijbranden of slijpen niet mogelijk, dan overlopen we samen de opties. We werken met de grootste zorg én volgens een fatsoenlijk veiligheids- en gezondheidsplan, zo kan jij jouw productielijn opnieuw opbouwen.