Snelle respons

Snel

Vanuit ons logistiek centrum sturen we lokale afdelingen over het hele land aan. Zo zijn we telkens snel ter plaatse, waar dan ook!

Geschoold personeel

Expertise

KTS Cleaning werkt enkel met opgeleid personeel, en onderscheidt zich door zijn doorgedreven specialisatie en ervaring.

Grondige schoonmaak

Grondig

Onze gespecialiseerde schoonmaakploegen gaan gedisciplineerd en doelgericht te werk, en dit in alle discretie en vertrouwen.

Ons vak vergt een gedisciplineerde en efficiënte aanpak van diverse situaties, om de veiligheid van de omgeving te waarborgen. Wij werken met teams die groot genoeg zijn om complexe opdrachten doelgericht af te werken, en tegelijkertijd klein genoeg om snel de juiste beslissingen te nemen.

Wij starten waar anderen stoppen

Vol bewondering over jullie beheerste aanpak van de situatie. Dankzij jullie werd alles in zijn oorspronkelijke staat hersteld.
Fam. Goegebeur
Merksem

Crisissituaties zijn voor ons dagelijkse kost, en we weten dan ook als geen ander hoe je de onder meest intense omstandigheden doeltreffend en discreet te werk gaat. Geen enkele opdracht is ons teveel, wat meteen ook onze sterkte is.

Vanuit onze logistieke vestiging in Heule dispatchen wij professionals op nationaal niveau. Hierdoor zijn we bij elke calamiteit snel ter plaatse, waar dan ook.

Dringend hulp
of offerte nodig?

Bel ons op het nummer +32 (0)471 70 80 90 of neem contact met ons op via het formulier.